BLC•Finance View

BLC•Finance View is een nationaal full service bureau op het gebied van administratieve dienstverlening en consultancy. Ons mission statement is het bedenken van tailor-made adminstratieve en organisatorische oplossingen voor ondernemingen.

Wat we doen

Wij zijn het voordelige alternatief voor het traditionele accountantskantoor. Wij geven advies en verzorgen complete administraties voor bedrijven die dit willen uitbesteden.

Hoe we denken

Het voeren van een administratie en alles wat daarbij komt kijken is geen hoofdzaak maar een bijzaak. Toch is het belangrijk dat dit regelmatig en consequent wordt bijgehouden.

Wie we zijn

BLC•Finance View is in 1999 opgericht door Marco Minneboo (1967). Daarvoor was hij als finance manager werkzaam bij diverse nationale en internationale bedrijven in …

BLC•Finance View, wie zijn wij

BLC•Finance View is in 1999 opgericht door Marco Minneboo (1967). Daarvoor was hij als finance manager werkzaam bij diverse nationale en internationale bedrijven in de zakelijke dienstverlening. In 2007 is Jürgen Lucchi (1965) toegetreden als partner. Ook Jürgen heeft een achtergrond bij diverse nationale en internationale bedrijven als coördinator financiën en administratie. Onlangs is directieteam versterkt met de komst van Bert Koerts (1968). Bert heeft gewerkt voor diverse nationale en internationale reclamebureaus in de functies financieel directeur/CFO. Met de komst van Bert bestaat ons totale team uit negen medewerkers.

BLC•Finance View is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs).

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen wij goed inspringen op de individuele wensen van onze klanten.

Vraag hier uw offerte aan


Contactgegevens

Adres:
Franz Zieglerstraat 2
1087 HN AMSTERDAM
Telefoon: 020-4924100

Overige gegevens:
KvK nummer 34110358
OB nummer 8098.36.853.B.01