BELASTINGADVIESKANTOOR AMSTERDAM

N

Full service bureau

 

N

Efficiënt

 

N

Persoonlijke aandacht

 

Bent u op zoek naar een belastingadvieskantoor in Amsterdam waar u tegen een voordelig tarief terecht kunt voor al uw financiële zaken? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact op met BLC•Finance View, te Ijburg! Wij zijn een full service kantoor die bedrijven, organisaties en ondernemingen ondersteunt bij het op orde houden of maken van de financiën. Ons team bestaat uit deskundige en enthousiaste medewerkers die allemaal de ervaring en kennis in huis hebben om u perfect van dienst te zijn. Of het nu gaat om het opstellen van een jaarrekening, het invullen van een belastingaangifte of het verwerken van facturen: in Amsterdam komt u naar belastingadvieskantoor BLC•Finance View.

BLC•Finance View: flexibel en voordelig belastingadvieskantoor in Amsterdam

Traditionele belastingadvieskantoren hanteren vaak hoge prijzen en zijn meestal niet flexibel. In tegenstelling tot die kantoren is BLC•Finance View te Ijburg een modern belastingadvieskantoor in Amsterdam dat scherpe tarieven rekent en flexibel is. Zowel bij financieel advies als bij het overnemen van uw complete financiële afdeling zijn wij bijzonder voordelig. Daarnaast heeft u bij BLC•Finance View de zekerheid dat alles op financieel gebied goed geregeld wordt. Uw administratie wordt bijvoorbeeld constant up-to-date gehouden en uw belastingaangifte wordt altijd op tijd ingediend.

Persoonlijke aandacht

Kies voor BLC•Finance View als u een belastingadvieskantoor in Amsterdam zoekt waar u niet teveel betaalt, dat flexibel is en dat persoonlijke aandacht voor de klant hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn goed te bereiken vanuit Diemen en IJburg. Bel voor meer informatie over onze diensten met onze medewerkers via het telefoonnummer 020-4924100.

Offerte aanvragen