Freelance/ZZP

N

Full service bureau

 

N

Efficiënt

 

N

Persoonlijke aandacht

 

Ook als freelancer of zzp-er krijg je te maken met het voeren van een administratie en doen belastingaangiften. Deze administraties zijn over het algemeen overzichtelijk en niet complex. Als je wilt profiteren van allerleibelastingvoordelen dan is het zaak je administratie goed op orde te hebben. Bovendien geeft dit je inzicht in hoe je er financieel voor staat en hoeveel je moet reserveren voor het betalen van belasting.

Het is mogelijk je administratie en belastingaangiften te laten verzorgen door een accountantskantoor. Niet zelden ontvang je hiervoor een gepeperde rekening. De boekhouder op de hoek is een voordelig alternatief. Maar hoe zit het daar met de continuïteit en is men voldoende vakbekwaam.

Wij hebben een alternatief. Voor deze freelancers en ZZP-ers is er De Club van Honderd. Een team van ervaren medewerkers met elk specifieke en actuele financiële en fiscale kennis aangaande freelancers en ZZP-ers.

De Club van Honderd is er voor:

  • Freelancers en ZZP-ers die een vast bedrag niet teveel behoefte hebben aan een het zat zijn om teveel te betalen voor hun administratie, jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting;
  • Precies willen weten wat ze per jaar kwijt zijn voor hun administratie en fiscale aangiften;
  • regelmatig geïnformeerd willen worden over financiële onderwerpen die voor hen van belang zijn;
  • af en toe een vraag willen stellen zonder direct een rekening te ontvangen;
  • het voeren van een administratie tot een minimum willen beperken;
  • optimaal willen profiteren van de fiscale mogelijkheden als ondernemer.

Zie www.declubvanhonderd.com voor meer informatie.

Offerte aanvragen