Interim finance professionals

Altijd de juiste expertise op de juiste plek, wanneer jij het nodig hebt. 

Finance View Interim Financials

In drukke tijden blijven zaken soms te lang liggen. Dat kan natuurlijk. Maar je financiële administratie mág eigenlijk niet blijven. Een up to date administratie is hét uitgangspunt voor een gezonde bedrijfsvoering. Inzicht en overzicht is van essentieel belang om de juiste koers te kunnen blijven varen. Om je in drukke periodes, tijdens zwangerschapsverloven en ziekte of tijdens projecten wat extra wind in de rug te geven, kun je onze interim finance professionals inhuren. Ze weten als geen ander wat hen te doen staat en ze passen zich naadloos aan aan je bedrijf. Flexibele financials die niets liever doen dan jou vooruit helpen. Of dat nou voor een maand is of voor een jaar. Zo heb jij de tijd om een permanente koerswijziging door te voeren of andere keuzes te maken. In rustig vaarwater onderneemt het een stuk prettiger. 

Onze professionals zijn als een vis in het water in de volgende functies:

  • Administratief medewerker
  • Projectadministrateur
  • Assistent Controller
  • Controller
  • Financieel Manager

Uitbesteden

In plaats van iemand inhuren, kun je er ook voor kiezen om je boekhouding of een deel daarvan (tijdelijk) uit te besteden. Ook zo kun je tijdelijk personeelstekort vanwege ziekte, zwangerschap of ontslag flexibel oplossen. Wij staan je bij als betrouwbare partner in finance. Zo kan je boekhouding gewoon doordraaien, zodat rapportages, jaarrekeningen en aangiften op tijd de deur uit kunnen en er geen achterstanden ontstaan. 

“Mankracht in de puurste zin van het woord. Flexibel, daadkrachtig en professioneel. Financials die in no time integreren in je bedrijf en jou lucht geven om te ondernemen.”

Samen brainstormen over jouw bedrijf?