Aangiften

De belastingaangiften tijdig en correct de deur uit, zodat jij vol vertrouwen verder kunt. Jij bent volledig in control, daar zorgen wij voor.

 

  • Helder fiscaal advies
  • Jaarrekeningen en aangiften tijdig en correct opgesteld
  • Optimaal gebruik van aftrekposten

Duidelijke aangiften, zonder verrassingen achteraf

De belastingaangiften. Elk kwartaal de omzetbelasting, jaarlijks de inkomstenbelasting en dan zijn er nog de vennootschapsbelasting, loonbelasting en dividendbelasting. Voor veel ondernemers zijn belastingaangiften letterlijk een last. Ze kosten veel tijd, vragen organisatie en leveren stress op: hoeveel moet ik betalen? Krijg ik nog iets terug? Hoe zit het met die aftrekposten? Wij doen niet aan onduidelijkheid en stress rondom de aangiften. Wij zien het niet, zoals veel financiële dienstverleners, als een zwaartepunt in ons werk. We hebben ons proces zo ingericht, dat je het hele jaar door rapportages ontvangt. Daardoor weet je precies hoe de vlag erbij hangt. Hoe je bedrijf presteert en wat je kunt verwachten van de Belastingdienst.

 

De aangiften als ijkpunt

Wij zien de jaarstukken dus vooral als een definitieve verslaglegging. Dat betekent niet dat we er daarom minder aandacht aan besteden. Ze moeten correct en compleet zijn én tijdig worden aangeleverd. En we willen dat jij weet en begrijpt wat erin staat. Het gaat tenslotte over jouw onderneming. De aangiften zijn ook een mooi ijkpunt om eens te kijken welke stappen je in het komende kwartaal of jaar kunt nemen. Daarom gaan onze aangiften altijd vergezeld van helder fiscaal advies. Met een compleet beeld zie je namelijk veel meer!

Geen verrassingen, maar overzicht en een duidelijke strategie. De belastingaangiften uitbesteden bespaart je veel tijd en energie en levert je vooral duidelijkheid op. Zicht op de toekomst.

Samen brainstormen over jouw bedrijf?