Advies

Pragmatisch advies, duidelijke rapportages en direct toepasbare oplossingen. Efficiënt je onderneming leiden, met een betrouwbare sparringpartner dichtbij. 

Je persoonlijke adviseur voor zakelijk succes

Jij bent gespecialiseerd in je eigen vakgebied, wij zijn gespecialiseerd in het onze. En op welk gebied je ook actief bent; je kunt altijd wel advies gebruiken. Iemand die met je meedenkt en -kijkt en dan met goede raad komt die op jouw bedrijf van toepassing is. Tenslotte zit iedereen weleens met vragen die hij graag met een deskundige wil bespreken. Wij zijn die deskundige partner. En we vinden dat we dan advies moeten geven dat van meerwaarde is voor jouw bedrijf. En dan niet in wollige taal met dikke rapporten waar je geen touw aan vast kunt knopen. Gewoon duidelijk, helder en direct toepasbaar. Je wilt tenslotte snel resultaat. Je wilt vooruit. Onze adviseurs fungeren graag als sparring partner voor jouw onderneming. Waar ze het graag over hebben? 

Rechtsvormen

Wil je starten en twijfel je over de juiste rechtsvorm? Of wil je van rechtsvorm veranderen, omdat je onderneming hard gegroeid is bijvoorbeeld? Wij adviseren je graag over de juiste keuzes en de (financiële) gevolgen die daarbij horen. We helpen je bij het oprichten van een vennootschap en we begeleiden je bij de toe- en uittreding van vennoten of aandeelhouders. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Management

Management is beheersen en het beheersen van je financiële zaken is soms best ingewikkeld. Zeker als het niet jouw vakgebied is. Wij zijn specialist op het gebied van financieel management en delen onze kennis graag met jou. Samen zorgen we ervoor dat jouw financiën op orde zijn en bekijken kansen en bedreigingen om de juiste koers voor de toekomst te bepalen. Daarnaast kijken we met je mee in het operationeel management van je bedrijf. We springen bij, helpen je aan de juiste software of koppelen je aan de juiste experts die jou verder helpen.

Fundament

Op een sterk fundament kun je maximaal bouwen. Daarom begeleiden we je graag bij het opstellen van je ondernemingsplan en het indienen van financieringsaanvragen. Met duidelijke waardeberekeningen en prognoses kun jij gericht een goede strategie bepalen en de heldere rapportages geven jou inzicht in de huidige stand van zaken. Met dat inzicht kunnen we bepalen wat nodig is om vooruit te blijven varen. Onze adviseurs zijn als extra scheepsmaat op jouw schip die met de juiste voorbereiding en planning zorgen dat je in rustig vaarwater blijft met de blik gericht op de toekomst. 

 

“Met duidelijk advies en pragmatische oplossingen kun je meteen weer verder. Dat scheelt je weer uren het hoofd breken over financiële en operationele vraagstukken.”

Samen brainstormen over jouw bedrijf?