Salarisadministratie

De gegevens van je medewerkers veilig verwerkt in duidelijke loonstroken, altijd online inzicht en overzicht en pragmatisch advies over wet- en regelgeving rondom personeel. De salarisadministratie op orde? Je bedrijf vaart er wel bij!

Alles rondom je bemanning in kannen en kruiken

Met personeel in dienst, word je van een ondernemer ook opeens een people manager. Je moet hen op de werkvloer begeleiden, maar ook een goede personeels- en salarisadministratie bijhouden. En dat is geen sinecure. Je hebt met veel zaken te maken waar je je misschien nooit in verdiept hebt. Denk maar aan loonheffingen, pensioenafdracht, verzekeringen. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wetten en regels. Waar moet je beginnen? BLC Finance View maakt je graag wegwijs in de wereld van het werkgever zijn, maar we nemen ook graag een en ander van je over.

Salarisadministratie in de praktijk

In de basis lijkt het allemaal best overzichtelijk. Elke maand moet je salaris betalen aan je medewerker. En je moet hem voorzien van een loonstrook. Liefst eentje die hij zelf ook begrijpt. De gegevens die erop staan gaan tenslotte over hem. Je hebt te maken met het beschermen van de persoonsgegevens van je personeel en de regels die daarbij horen. En dan kan het nog gebeuren dat er ongelukken gebeuren op de werkvloer of  dat iemand ziek wordt. En de Belastingdienst wil ook nog alles weten van jouw personeelsbestand. Je hebt er haast een dagtaak aan om het allemaal bij te houden, te organiseren en te verwerken.

En dan moet je ook nog ondernemen en ervoor zorgen dat je bedrijf vooruit gaat. Onze salarisspecialisten nemen graag het een en ander van je over. We helpen je met het opzetten en inrichten van een overzichtelijke en veilige personeelsadministratie. Wij zijn sterk in het analyseren van zaken als loonkosten en werkgeverslasten. Zodoende kunnen we met je meekijken om te zien waar dingen misschien anders ingericht kunnen worden. Wij zijn op de hoogte van de huidige wetten en regels op het gebied van arbeidsomstandigheden en werkgeverschap. Jij kunt rekenen op praktisch advies voor een goed georganiseerde personeels- en salarisadministratie.

Uit je handen, in de cloud

BLC Finance View maakt gebruik van innovatieve online tools die het eenvoudiger maken de salarisadministratie te beheren. Zo blijf je zelf altijd in control én zijn loonstroken en overzichten altijd inzichtelijk voor je. Afhankelijk van jouw wensen ondersteunen we je bij delen van de personeels- en salarisadministratie of nemen we het volledig van je over. En met ons advies weet jij zeker dat je je zaken goed op orde hebt.

 

Het geeft veel rust als de personeels- en salarisadministratie efficiënt worden ingericht en uitgevoerd, waarbij goed is nagedacht over wetten, regels en fiscale zaken.