Uitbesteden

We’ll take it from here. Laat (delen van) je financiële administratie tijdelijk of permanent uitvoeren door een volledige financiële afdeling op afstand. Wij houden je op koers, terwijl jij vooruit kunt kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Jouw finance afdeling, ons kantoor

Wel de lusten, niet de lasten van een finance afdeling. Dat klinkt negatiever dan het is, want finance medewerkers zijn hartstikke leuke mensen, daar weten wij alles van. Maar toch is het prettig als je niet hoeft te investeren in boekhoudsoftware, werkplekken en personeelskosten, terwijl de financiële administratie wél optimaal draait. Onze finance professionals staan volledig tot je beschikking en dankzij onze online applicaties heb je altijd en overal toegang tot al je gegevens. Jij bent in control, wij doen de control. 

Volledige finance afdeling; één aanspreekpunt

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig of is het tijd voor opschalen en daardoor uitbesteden? Door delen van de financiële administratie uit te besteden kun je al veel ruimte creëren. En doordat we volledig in de cloud werken, is het voor onze specialisten eenvoudig om samen te werken met die van jou. Maar ook als je alles uitbesteedt blijf je altijd bij. En voor al je vragen op het gebied van administratie en financiële of fiscale zaken heb je één aanspreekpunt. Snelheid en efficiëntie, dat is wat we nodig hebben om vooruit te kunnen. 

 

Door de financiële administratie uit te besteden, maak je dus geen kosten voor personeel. Dat betekent ook dat zaken als vakantie, ziekte en zwangerschap geen probleem meer zijn. Wij lossen dit voor je op. En doordat wij alle disciplines binnen handbereik hebben én zorgen dat alles het hele jaar door op orde is, heb jij geen extra kosten meer voor de accountant. Onze gekwalificeerde medewerkers passen zich aan aan jouw behoeften. Is het drukker? Dan schalen we op. Is het een rustige periode, dan krimpen we wat in. Zo flexibel kan het zijn. Jij hebt altijd inzicht in de financiën en periodiek kunnen we doorspreken welke stappen je zou kunnen nemen op strategisch gebied. Letterlijk wél de lusten, maar niet de lasten.

Uitbesteden is maatwerk

Wil je weten hoe het uitbesteden van de financiële administratie eruit zou komen te zien voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. We maken samen een inventarisatie van de wensen, waarna wij een offerte maken. Voor een vast bedrag per maand, gaan wij voor je aan de slag. Zo weet je het hele jaar door waar je aan toe bent. Geen financiële verrassingen, gewoon duidelijkheid, inzicht en overzicht.

Samen brainstormen over jouw bedrijf?