Over ons

N

Full service bureau

 

N

Efficiënt

 

N

Persoonlijke aandacht

 

Het verhaal achter BLC •Finance view

 

Bij ons heeft u de zekerheid dat al uw financiën goed geregeld zijn.

In 1999 is BLC •Finance view opgericht en dat betekent dat wij dit jaar al 20 jaar bestaan! In deze 20 jaar tijd hebben wij altijd een duidelijk doel gehad: u bijstaan in al uw financiële keuzes en administratie. Het voeren van een administratie en alles wat daarbij komt kijken, is iets wat consequent en regelmatig moet worden bijgehouden. Zo houdt u inzicht in uw financiën. Wij vinden dat bedrijven zich niet druk moeten maken over de financiën en zich moeten focussen op hun klanten. En dit is precies waar wij om de hoek komen kijken!

Wij zijn het voordelige alternatief voor een traditioneel accountantskantoor. Wij geven advies en verzorgen complete administraties voor bedrijven met een specialisatie in reclamebedrijven. Van het inboeken van de facturen tot en met het opstellen van de jaarrekening, u kunt met alles bij ons terecht.

Wij onderscheiden ons door te denken vanuit de behoefte van onze klanten en op basis daarvan tot de beste oplossing te komen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Zo kunnen wij uw gehele financiële afdeling overnemen zowel online als op ons kantoor in IJburg en springen wij goed in op de individuele wensen. Hierdoor heeft u de beloofde zekerheid, houden wij u altijd op de hoogte van de stand van zaken en geven we passend advies.

Denkt u nu BLC • Finance view past helemaal bij mijn bedrijf, heeft u verdere vragen of wilt u iets met ons bespreken? Ons team staat altijd voor u klaar! Bel naar 020-4924100 of mail naar info@blcfinanceview.nl .

U mag natuurlijk ook altijd een keer binnen lopen.