Over ons

Wij zijn er voor jou met advies, ondersteuning en heel veel daadkracht.
En ja, als je in zwaar weer zit ook met een paraplu en droge kleding. 

Jouw partner in finance en accountancy

Wij zijn jouw partner in finance. De beste stuurlui aan wal én aan boord. Met twintig jaar ervaring zijn we ouwe rotten in het vak, maar staan we midden in de moderne wereld. Als moderne finance professionals weten we alles van de huidige wet- en regelgeving en gebruiken we de nieuwste intelligente software. Tools die jou vooruithelpen. Ons doel is namelijk nog altijd hetzelfde: jou bijstaan bij al je financiële keuzes en je administratie. We denken mee, adviseren je over te nemen stappen én gaan dwarsliggen als dat moet. Een echte partner staat je bij in goede én slechte tijden. En wat we het liefste doen? Jouw werk van je overnemen, zodat jij je focus kunt verleggen op de groei van je bedrijf.

Wij zorgen voor inzicht en overzicht

De administratie en alles wat daarbij komt kijken, moet consequent en regelmatig worden bijgehouden. Je wilt zicht houden op je financiën. Maar dat kost tijd en die tijd kun je wel beter besteden. Daarom staan we naast je, we kijken over je schouder mee en nemen over wat kan. 

Onze specialisten in finance en accountancy helpen jou inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van je bedrijf en denken met je mee over de te varen koers. Jouw behoeften zijn leidend. Wat heb je nodig? Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke aanpak. Elke administratie is maatwerk. Elk bedrijf is anders. En achter elk bedrijf zit een persoon met een eigen financiële situatie. Wij bekijken het totale plaatje en geven jou precies het inzicht en overzicht dat je nodig hebt.

Online en offline altijd dichtbij

Onze werkwijze is persoonlijk, maar onze dienstverlening gebeurt grotendeels online. Dat maakt ons toegankelijker en voordeliger dan een traditioneel accountantskantoor. Een bijkomend voordeel is dat jij altijd en overal toegang hebt tot je administratie. En naast die online toepassingen is er áltijd iemand bereikbaar om jou te woord te staan. En als je écht wilt, kun je altijd langskomen op ons kantoor in IJburg. Een echte partner is tenslotte nooit ver weg. 

Samen brainstormen over jouw bedrijf?